U bevindt zich hier: Groep 3

Groep 3

WELKOM

Leuk dat u een kijkje neemt op onze groepspagina!

THEMA ‘HET IS FEEST’

Na de Kerstvakantie gaan we starten met het thema ‘Het is feest’. Inmiddels hebben we hiervoor de filmpjes opgenomen. Maar eerst even uitrusten, dat vinden juffen ook wel heel fijn 😉 Tot na de vakantie in een instructiefilmpje!

KERSTVAKANTIE 

Wat was het opeens weer schakelen zeg. Na met spanning op de persconferentie te hebben gewacht, kwam het bericht dat de scholen toch echt eerder moesten sluiten. Gelukkig konden we nog wel ons Kerstfeest vieren, dat vonden we heel fijn! Daarna hebben we met een gezellige middag afgesloten. En kreeg iedereen een tasje mee naar huis. Hebben jullie een mooi boek gekregen? Of vooral heel grappig? Veel plezier met lezen!

SCHOOLONTBIJT

Samen gezellig eten op school, wat vonden we het leuk! En wat hadden jullie er een feestje van gemaakt met jullie grappige kleren, schoenen of haren!

REKENEN

Meestal doen we dat in een boek achter onze tafel en moeten we zelfstandig werken. Maar af en toe maken we een kring en gaan we samen de opdrachten doen. Samen een muur bouwen en blokjes tellen bijvoorbeeld. En dat vinden we natuurlijk heel gezellig. En we leren er ook veel van!

 

HOERA! WE HEBBEN VOOR HET EERST GECOMPUTERD!

En dat vonden we leuk! 🙂