U bevindt zich hier: Groep 3

Groep 3

Welkom! Leuk dat u een kijkje neemt op onze klassenpagina!

 

Dit zijn wij, de kinderen en juffen van groep 3.


Letterfeest

Het is officieel: in groep 3 kennen we alle letters! Dat vonden de juffen wel een feestje waard, daarom organiseerden we een letterfeest. Wat hadden de kinderen er zin in! De nachtjes werden afgeteld. En eindelijk was het op donderdagmiddag dan zover: eerst deden we een letterspeurtocht en daarna kreeg iedereen (onder luid applaus!) een letterdiploma. Daarna nog wat lekkers helemaal in thema. Wat waren er veel belangstellenden, de hele aula zat vol! Dat maakte het voor ons extra speciaal. 

Natuurlijk zette de juf ons voor deze speciale gelegenheid op de foto. Wilt u deze ook zien? Klik dan hier!

Afsluiting thema 5

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat er een verpleegkundige bij ons in de klas kwam. Alle knuffels en poppen mochten even bij haar langs voor een controle. Natuurlijk mochten wij zelf ook helpen! Gelukkig kon alles met een verbandje of een pleister worden opgelost.

Voor nog meer foto’s, klik hier

De afgelopen weken hebben wij al ontzettend veel geleerd. Heel veel letters, woordjes lezen, schrijven, rekenen, gymmen in de grote gymzaal en nog heel veel meer! We houden ook erg van gezelligheid. Lekker even buiten spelen, knutselen, kletsen, een spelletje of voorlezen! 

Met dierendag moest natuurlijk wel onze knuffel mee naar school. Leuk om elkaars knuffel te zien. Tijdens het werken mochten de knuffels even uitrusten op een rustig plekje in de klas. We hebben ervan genoten!

Met tekenen hebben we onze eigen hand gemaakt. We hebben geleerd dat het belangrijk is om elkaar te helpen.