U bevindt zich hier: Groep 5

Groep 5

 

Leuk dat u /  jij een kijkje neemt op onze groepspagina.

Na 6 weken thuiswerken een welverdiende meivakantie!

Lynn W heeft in de vakantie een broertje gekregen. Gefeliciteerd. Op de foto zie je Lynn met Luuk.

 

April 2020


3 Weken thuisonderwijs zitten er op. Nu nog drie weken te gaan tot de meivakantie. En dan?????

Maart 2020

Ook de kinderen uit groep 5 gaan vanaf 16 maart niet naar school maar blijven verplicht thuis. We willen wat foto’s laten zien hoe de kinderen thuis hun schoolwerk maken. De eerste foto’s komen binnen: Serieus bezig met rekenen of taal, maar bewegen is net zo goed belangrijk!

Begin maart 2020

Met project werken we in onze groep over Mozes. We hebben al verschillende verhalen gehoord over Mozes. Ook is er iemand langs geweest die een maquette heeft van de tabernakel.

We hebben al veel dingen geknutseld, sommigen zo geconcentreerd met het puntje van de tong uit de mond…. Kijkt u maar mee.

Oktober 2019: Met natuur & techniek hebben we weer van alles geleerd over speeltoestellen. We weten nu wat stevige constructies zijn. We hebben zelf een speeltoestel geknutseld. We hebben het ook toegepast met stokjes en snoepjes. Hieronder ziet u onze resultaten met driehoeksconstructies.

Vrijdag 4 oktober zijn wij met de hele groep wezen zingen in Wicherumloo. De mensen daar, maar ook wij hebben ervan genoten.

We zitten inmiddels alweer een paar weken op school. Het was even wennen na de vakantie: nieuwe juffen, nieuwe vakken, de trappen op en nu ook vrijdagmiddag naar school…. Hieronder een kijkje in onze klas.