U bevindt zich hier: Groep 6

Groep 6

Welkom in groep 6!

Bij Sem thuis had de hond 4 puppy’s gekregen. De laatste weken vertelde Sem in de ochtend vaak over hoe het met de puppy’s ging. Het zou niet lang meer duren en dan zouden de hondjes naar hun nieuwe baasjes gaan. Volgens Sem waren ze heel lief, dus we wilden ze graag ook in het echt bekijken! 🙂 En wat had hij gelijk!

1 April, een dag vol grappen en gezelligheid. Nou.. genoeg grappen die morgen! De hele dag moest je op je hoede zijn 😉 Maar die dag was ook Lieke jarig! We hebben haar verjaardag in de ochtend  samen gevierd. ‘s Middags was het crea-middag. We kunnen met de klas terugkijken op een leuke en geslaagde middag!

Als we sova hebben, verzint één van ons vaak de afsluiter. Dat zijn leuke en gezellige momenten. Gisteren was Myrthe aan de beurt. Goed gedaan, Myrthe!

Onlangs deden we aan freerunning. In het begin was het best spannend om over de mat te klimmen, maar hoe vaker we het deden, hoe steiler we de mat wilden hebben! Helaas staat niet iedereen op de foto, maar dat maakt het plezier er niet minder om!

Op woensdag hebben we vaak een schrijf- of spreekles bij taal. Vandaag hebben we een interview afgenomen. Best leuk zo’n les waarbij we verplicht zijn om te praten 🙂

Een trechterbeker kleien n.a.v. de Trechterbekercultuur.

De eerste herfstdag, een tijdje geleden alweer. Het leek wel zomer, dus hebben we heerlijk buiten gegymd!

De eerste weken doen we heel veel SoVa. Bij SoVa doen we veel spelletjes, juist ook met kinderen die we niet zo goed kennen. We hebben geleerd dat het gemakkelijker is om iemand te vertrouwen als je hem goed kent. Daarom proberen we elkaar allemaal goed te leren kennen. Bij gym hebben we over stokken gelopen en acrobatiek gedaan. Spelletjes waarbij we lekker konden oefenen met samenwerken en vertrouwen!