Vacature

Vacature

De School met de Bijbel is een christelijke basisschool op reformatorische grondslag. Al sinds 1923 een school voor het hele dorp, met een duidelijk identiteitsprofiel. Onze school wordt bezocht door ruim 220 leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Binnen de groepen werken we op verschillende niveaus, waarbij aandacht is voor verschillen in talenten van leerlingen. Onze visie laat zich goed samenvatten in drie kernwaarden: verbinding, verantwoordelijkheid en vorming.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste juf of meester voor onze instroomgroep (groep 0)

en

een onderwijsassistent

.

Door het vertrek van een van onze onderwijsassistenten ontstaat er per 1 december een vacature. De collega die vertrekt combineerde het lesgeven aan groep 0 met het werk als onderwijsassistent.

De instroomgroep komt vanaf de herfstvakantie op maandagmorgen, dinsdagmorgen en donderdagmorgen naar school. Na de kerstvakantie worden dat drie hele dagen (maandag, dinsdag en donderdag). De groep start na de herfstvakantie met 9 leerlingen en groeit tot de zomervakantie door naar een groep van 24 leerlingen.

Deze vacature staat open voor zowel onderwijsassistenten als leerkrachten. Beide functies zijn te combineren, maar kunnen eventueel ook door twee personen worden ingevuld. We gaan daarover graag in gesprek.

Wij bieden…

  • een baan van tenminste drie dagen, maar met mogelijkheden tot uitbreiding van de werktijdfactor;
  • een prettige werksfeer met een enthousiast, hardwerkend en ambitieus team;
  • ondersteuning bij het starten met de groep;
  • een modern gebouw op een prachtige locatie.

Wij zoeken iemand die…

  • de Bijbel en de gereformeerde belijdenis als grondslag voor onze school en zijn of haar persoonlijke leven aanvaardt;
  • kiest voor het werken in de onderbouw;
  • die bewust bouwt aan een veilig pedagogisch klimaat en een positief leer- en werkklimaat kan neerzetten;
  • die open en communicatief vaardig is;
  • die zelfstandig, maar ook in teamverband kan en wil werken en een actieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de bouw onze school.

Interesse? 

Neem contact op met Irene Breeman (teamleider onderbouw) of Gerard Brussaard (directeur-bestuurder) voor meer informatie of een kennismakingsbezoek. Je kunt je sollicitatiebrief en CV tot en met D.V. 8 oktober sturen naar gbrussaard@smdbwekerom.nl

Contactgegevens

School met de Bijbel Wekerom
Dorpsplein 8
6733 AV Wekerom
T. 0318-461550

Irene Breeman (teamleider onderbouw)
T. 06 23 94 86 46

Gerard Brussaard (directeur-bestuurder)
T. 06 51 18 52 18